Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne. Znikają błyskawicznie :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326875
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12153
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17091
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326875
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12153
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17091
Składniki
Wszystkie składniki zagniatamy.
Wkładamy do lodówki na ok 1 godzinę ( można nawet na całą noc)
Wałkujemy, wykrawamy foremkami ciasteczka dowolnych kształtów. Pieczemy ok 10 - 13 min w 180 stopniach Celcjusza.
Można udekorować polewą. Ja dekorowałam roztopioną w kąpieli wodnej czekoladą mleczną z 2 łyżkami mleka. Smacznego! :)