Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe ciasto z borówką amerykańską i kruszonką. Przygotujesz go i upieczesz bez problemu, jego wykonanie nie wymaga szczególnych umiejętności kulinarnych.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 349
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 45
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 368
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 809
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 349
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 45
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 368
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 809
Składniki
Miękkie masło należy utrzeć z cukrami, dodawać po jednym jajku, i przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Surowe ciasto wyłożyć do formy. Na wierzch wysypać owoce borówki. Przystępujemy do zrobienia kruszonki. Do naczynia należy dać wszystkie składniki i wymieszać, aż powstanie sypka konsystencja, jeżeli zajdzie potrzeba dodać mąkę to wskazane jest ją dosypać. Gotową kruszonką posypać owoce. Ciasto umieścić w piekarniku nagrzanym do 170* i piec 45 minut opcja dół. Smacznego.