Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe ciasto z borówką amerykańską i kruszonką. Przygotujesz go i upieczesz bez problemu, jego wykonanie nie wymaga szczególnych umiejętności kulinarnych.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7022
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30577
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29308
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7022
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30577
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29308
Składniki
Miękkie masło należy utrzeć z cukrami, dodawać po jednym jajku, i przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Surowe ciasto wyłożyć do formy. Na wierzch wysypać owoce borówki. Przystępujemy do zrobienia kruszonki. Do naczynia należy dać wszystkie składniki i wymieszać, aż powstanie sypka konsystencja, jeżeli zajdzie potrzeba dodać mąkę to wskazane jest ją dosypać. Gotową kruszonką posypać owoce. Ciasto umieścić w piekarniku nagrzanym do 170* i piec 45 minut opcja dół. Smacznego.