Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu ciasteczka :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Proporcje skladnikow dobieramy wedlug uznania. Wszystkie orzechy kruszymy i prazymy na suchej, rozgrzanej patelni. Wieksze suszone owoce kroimy na drobniejsze kawalki, mieszamy z platkami owsianymi, nastepnie dodajemy uprazone orzechy i mieszamy. Nasza mieszanke dzielimy na dwie porcje.
W kapieli wodnej rozpuszczamy nasza ulubiona czekolade- zarowno biala jak i ciemna. Do kazdej rozpuszczonej czekolady wsypujemy porcje naszej mieszanki bakaliowej, tak aby po wymieszaniu otrzymac lepiaca sie konsystencje. Na papierze do pieczenia ukladamy lyzka ciasteczka i pozostawiamy do ostygniecia. Smacznego :) Przepraszam za brak polskich znakow.