Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe, smaczne ciasteczka. Nie zawierają cukru, a są słodkie. Z podanych proporcji powinno wyjść około trzydziestu sztuk. Gorąco polecam.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 400
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1354
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25362
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 400
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1354
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25362
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. Mąkę przesiać przez sito. Dodać proszek do pieczenia i cynamon. Wymieszać. Dodać jajka, ekstrakt waniliowy, masło, daktyle i rodzynki. Zarobić ciasto. Dać je na pół godziny do zamrażarki, aby stężało. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Układać je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym do 180 st. C piekarniku około 20 minut.