Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i chrupiące ciasteczka bezglutenowe, idealne dla osób będących na diecie bezglutenowej. Do ciasteczek można dodać kakao, cynamon lub otarta skórkę z cytryny to zależy jaki smak lubimy.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 992
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 38
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1318
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6220
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 992
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 38
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1318
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6220
Składniki
Do miski wsyp mąkę dodaj cukier puder ,budynie i kakao. Dodaj masło i jajko zagnieść ciasto. Owiń folią spożywczą i włóż do lodówki na około 20 minut.
Blachę wyłoż papierem do pieczenia, z ciasta odrywaj małe porcję i formuj okrągłe kuleczki, lekko spłaszcz i układaj ciasteczka na papierze. Możesz również ciasto rozwałkować i za pomocą foremek wycinać ciasteczka, wierzch możesz naciąć nożem tworząc kratkę.
Piecz około 12-15 minut w temperaturze 180 st. Smacznego.