Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponujemy ciasteczka z nutą cytryny;) Idealne do popołudniowej kawy...
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10555
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6095
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5338
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12968
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4708
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10555
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6095
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5338
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12968
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4708
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 170 stopni. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. masa powinna mieć gęstą konsystencję. Formujemy kulki, które należy spłaszczyć w dłoniach.