Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czekoladowe pyszności:-))
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8528
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 352
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5187
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4924
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45281
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8528
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 352
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5187
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4924
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45281
Składniki
Oba rodzaje mąki wymieszać w misce razem z proszkiem do pieczenia. W osobnej misce zmiksować miękkie masło z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i mlekiem. Zmniejszyć obroty miksera i dodawać powoli wymieszane mąki.Zagnieść ciasto dodać do niego kakao i ponownie zagnieść aby uzyskać jednolity kolor.
Z ciasta formuj kulki wielkości orzecha włoskiego w środku zrobić kciukiem zagłębienie i napełnić je dżemem.Układać ciasteczka na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku w 190 stopniach przez 20minut. Zamiast dżemu porzeczkowego można dać wiśniowy:-))