Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...po raz kolejny ciasto francuskie na słodko...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11146
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5424
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13374
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5136
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11146
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5424
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13374
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5136
Składniki
Ciasto francuskie posmarować nutellą i posypać rodzynkami.Zwinąć w roladę i pokroić w plasterki ok 1,5 cm.Wstawić ciastka do gorącego piekarnika (200) i piec 20 min.Po ostudzeniu posmarować każde ciastko roztopioną w kąpieli wodnej czekoladą i posypać posiekanymi orzechami...
SMACZNEGO