Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, chrupiące i baaardzo słodkie :)
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 202
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 290
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 202
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 290
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty, na każdy kawałek położyć gruby plaster banana i łyżkę kremu orzechowo-czekoladowego, połączyć przeciwległe boki. Dobrze skleić. Ciasteczka piec w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku przez ok. 15 min. Po 5 min zmniejszyć temperaturę. Gotowe ciasteczka posypać cukrem pudrem.