Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, chrupiące i baaardzo słodkie :)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7301
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2754
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20296
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7301
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2754
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20296
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty, na każdy kawałek położyć gruby plaster banana i łyżkę kremu orzechowo-czekoladowego, połączyć przeciwległe boki. Dobrze skleić. Ciasteczka piec w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku przez ok. 15 min. Po 5 min zmniejszyć temperaturę. Gotowe ciasteczka posypać cukrem pudrem.