Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne ciasteczka do herbatki.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić, dodać masło, mąkę, sodę oczyszczoną, jajko, szybko zagnieść ciasto i rozwałkować na stolnicy posypanej mąką na grubość 1 cm. Wykrawać szklanka kółka, ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 20 minut. Na złoty kolor. Na ostudzone ciasteczka nakładać truskawki rozgniecione z cukrem pudrem.