Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka na deszczowe popołudnie
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326875
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12153
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17091
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326875
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12153
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17091
Składniki
Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodać jajka, kawę i mąkę. Dokładnie wszystko wymieszać.
Z ciasta toczyć kulki wielkości orzecha włoskiego. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i rozgniatać. Posypać na wierzchu czekoladą
Piec w 180 stopniach przez około 25 min w piekarniku z termoobiegiem.