Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka na deszczowe popołudnie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4891
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4891
Składniki
Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodać jajka, kawę i mąkę. Dokładnie wszystko wymieszać.
Z ciasta toczyć kulki wielkości orzecha włoskiego. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i rozgniatać. Posypać na wierzchu czekoladą
Piec w 180 stopniach przez około 25 min w piekarniku z termoobiegiem.