Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwalam je mojego dziecinstwa bo takie ciasteczka zawsze jak bylam mala robila moja babcia, teraz moja mama odkopala ten przepis i je zrobilam i smakuja tak samo jak tamte od babci
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6245
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13184
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4927
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6245
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13184
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4927
Składniki
skladniki na ciasto posiekas a nastepnie zagniesc i wstawic na chwile do lodowki,
ciasto rowalkowac,radelkiem wycinac dowolne ksztalty, maczac w roztrzepanym jajku i cukrze,
piec w teperaturze 180 stopni okolo 10 minut