Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, leciutkie, dietetyczne :)
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2067
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3285
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2067
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3285
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2320
Składniki
Ścieramy jabłko na tarce z grubymi oczkami, mieszamy z jajkiem i miksujemy. Dodajemy olej, cynamon i płatki owsiane. Mieszamy i odstawiamy na 20 minut, tak by płatki napęczniały.
Na blaszkę kładziemy porcje ciasta, ustawiamy temperaturę na 170 stopni i pieczemy 10 – 15 minut. Po tym czasie zostawiamy na kratce do ostygnięcia. Smacznego!!!