Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka można zrobić z płatkami owsianymi , czekoladą lub bakaliami. Są kruche i bardzo dobre.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4050
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11147
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6397
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5426
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13375
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5138
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4050
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11147
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6397
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5426
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13375
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5138
Składniki
Cukier, musli, wiórki kokosowe i mąkę wymieszać w misce.
Margarynę roztopić w rondelku. Dodać łyżkę miodu i mieszać do rozpuszczenia. Do małej filiżanki wlać 2 łyżki wrzątku. Wsypać sodę. Wlać do rondelka z margaryną. Wystudzić. Połączyć składniki.
Z masy uformować kształt ciasteczek. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. . Piec ok.8 min, aż uzyskają złoty kolor