Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka można zrobić z płatkami owsianymi , czekoladą lub bakaliami. Są kruche i bardzo dobre.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 785
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 785
Składniki
Cukier, musli, wiórki kokosowe i mąkę wymieszać w misce.
Margarynę roztopić w rondelku. Dodać łyżkę miodu i mieszać do rozpuszczenia. Do małej filiżanki wlać 2 łyżki wrzątku. Wsypać sodę. Wlać do rondelka z margaryną. Wystudzić. Połączyć składniki.
Z masy uformować kształt ciasteczek. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. . Piec ok.8 min, aż uzyskają złoty kolor