Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie a przede wszystkim zdrowe ciasteczka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1331
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1331
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do miski, wyrobić. Odstawić na około 15 minut, aby płatki owsiane trochę zmiękły. Łyżka stołową nabierać masę, ułożyć na blasze wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 15 – 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 st.