Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bardzo dobre na drugie śniadanie lub popołudniową przekąskę do szkoły do biura lub na spacer.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 924
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5513
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8678
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17826
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 924
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5513
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8678
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17826
Składniki
Mus jabłkowy: jabłka obrać , pokroić i podsmażyć gdy przestygnie dodać masło i miód.
Płatki połączyć z musem i odstawić na 15 minut. Po tym czasie dodać resztę składników jeżeli masa będzie bardzo gęsta można dodać jogurt naturalny . Z powstałego ciasta formować kulki delikatnie spłaszczyć i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Piec 20 minut w 180 stopniach C.