Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio za zadanie było mi zrobić coś co nie zawiera laktozy i glutenu a jednocześnie jest słodkim deserem. Łatwo nie było ale się udało.
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 68
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 492
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7098
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 68
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 492
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7098
Składniki
Do miseczki wkładamy banana i dokładnie rozgniatamy go widelcem. Następnie dodajemy płatki owsiane, słonecznik, wiórki kokosowe i wszystko mieszamy. Dodajemy syrop klonowy oraz cukier i mąkę kukurydzianą. Mieszamy. Lekko wilgotnymi rękoma lepimy kulki wielkości orzecha włoskiego i spłaszamy w rękach układając na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 20-25 min w temperaturze 180 stopni. Najlepiej je obserwować i kiedy lekko zaczną się rumienić wyłączamy piekarnik.