Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie przekąski również mogą być zdrowe, oczywiście warto wspomnieć, że należy jeść je z umiarem. Do przygotowania tych ciasteczek, będziesz potrzebować jedynie kilku składników. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do drugiego śniadania lub popołudniowej kawy. Sprawdź, jak zrobić ciasteczka owsiane z miodem.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
Do miski wbij jajko, dodaj miód, wsyp również cynamon, połącz wszystkie składniki, tak aby powstała gładka masa.
Dodaj płatki owsiane (możesz je uprzednio zmielić), proszek do pieczenia oraz posiekane orzechy, całość dokładnie wymieszaj.
Przygotuj blachę, wyłóż na niej papier do pieczenia. Łyżką lub rękami uformuj ciasteczka i rozłóż je w odstępach na blasze.
Piecz w 180 stopniach przez ok. 10 minut. Po upieczeniu wystudź. Gotowe, możesz się zajadać!