Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo słodkości na dobry deserek.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10986
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5400
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13255
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5015
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10986
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5400
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13255
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5015
Składniki
Wykonanie: Mleko z cukrem, masłem i kakao zagotować i wsypać płatki owsiane. Wymieszać, następnie dodać pokrojone orzechy- jeszcze raz wymieszać.
Układać kopczyki na papierze do pieczenia. Przenieść w chłodne miejsce i po chwili ciasteczka są gotowe do spożycia.