Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawa bez czegoś słodkiego to nie u nas.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1348
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy dodając na czubku łyżeczki proszku do pieczenia. Całość łączymy z pomocą jajek i formujemy kulki, które należy lekko dłonią spłaszczyć. Układamy ciastka na wyściełaną papierem do pieczenia blachę.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni 10-15 minut w systemie grzałek góra-dół. Po upieczeniu ciastka mogą być miękkie ale stwardnieją po ostudzeniu. Pod wpisem link do innych przepisów na słodkie ciasteczka. Zapraszamy.