Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mąka, żółtka, margaryna........
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20070
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20070
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i wyrobić cisto. Stolnice posypać mąką, rozwałkować ciasto. Wykrawać ciasteczka przy pomocy foremki do babeczek.
W środek nałożyć marmoladę i zwinąć na pół. Zlepić jak pierożki. Piec na złoty kolor.