Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ciasteczka nie ma jak to swój domowy wypiek, smaczne i ze swoją marmoladką! polecam Wszystkim na imprezkę :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4952
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13399
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7523
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4952
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13399
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7523
Składniki
Z mąki pszennej, margaryny, żółtek, octu, cukru pudru, proszku do pieczenia zarobić ciasto. Rozwałkować je cienko i wykrawać foremkami ciasteczka, połowę ciastek zrobić z dziurką ,a połowę bez. Piec na złoty kolor do 15 minut w 180 stopniach. Przekładać marmoladą. Można dekorować dowolnie polewą.