Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka kokosowe z płatkami owsianymi i ryżowymi z owocami goji są bardzo szybkie i łatwe do przygotowania.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4951
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13384
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5830
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4951
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13384
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5830
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, posiekać z masłem i cukrem pudrem. Następnie dodać żółtka, płatki, śmietanę, owoce goji i wiórki kokosowe.
Z przygotowanych składników szybko zagnieść ciasto.
Formować ciasteczka wielkości włoskiego orzecha, spłaszczyć, posypać startymi na tarce pierniczkami i ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce.
Włożyć do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i piec około 15 minut.