Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35945
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1290
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1786
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35945
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1290
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1786
        
        
                Składniki
Zagniatamy ciasto z mąki , sera i miękkiej margaryny. Ciasto zawinąć w folie (lub w woreczek) i dać do lodówki na co najmniej 1 godzinę, ale można zostawić na noc. Wałkujemy ciasto na grubość około 3-4 mm i wycinamy ciasteczka i maczamy bardziej wilgotną stroną w cukrze. Ciasteczka układamy cukrem do góry. Pieczemy w temperaturze 175 stopni około 16 minut.