Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka z czekoladą przygotujesz błyskawicznie z prostych i ogólnodostępnych składników. Wychodzą niezwykle kruche, dlatego idealnie nadają się do chrupania wraz z kawą lub ulubioną herbatą. Ciasteczka zrobisz jeszcze szybciej, jeśli do ich przygotowania użyjesz robota kuchennego.
Robot kuchenny
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 165
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 96
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 165
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 134
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 96
Składniki
Do misy robota wrzuć masło podzielone na mniejsze części, wsyp cukier i całość zmiksuj.
Gdy składniki się połączą dodaj jajko i pastę waniliową, ponownie zmiksuj.
Następnie wsyp mąkę i proszek do pieczenia. Na samym końcu dodaj posiekaną czekoladę i zagnieć ciasto w kulę.
Odrywaj części ciasta. Z każdej z nich zrób kulkę o wielkości orzecha włoskiego. Wyłóż na blaszkę z papierem do pieczenia i delikatnie spłaszcz za pomocą łyżki.
Piecz w 180 stopniach przez około 15 minut.