Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie są skomplikowane, super do kawy w niedzielne popołudnie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3106
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3106
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Roztopić 1 masło i ostudzić. Dodać cukier i utrzeć na puszystą masę. Wymieszać sodę z mąką i dodać do masy. rozpuścić drugą kostkę masła i dodawać po trochę do ciasta dotąd aż dadzą się uformować z niego kulki.
Uformować ok.50 małych kulek i układać na wyłożoną papierem blaszkę lekko spłaszczając( ciastka urosną więc nie za blisko)Piec w temp 175- 180 st. na lekko złoty kolor
ciastka przełożyć marmoladą