Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka przypominające pieguski, lecz w skład ciasta wchodzi masło orzechowe. Masło może być smooth lub crunchy. U mnie crunchy z kawałkami orzechów. Do tego duże kawałki czekolady... Mmmm rozkosz dla podniebienia! Polecam!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 78
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4178
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 78
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4178
Składniki
Masło orzechowe ucieramy z masłem i cukrem. Dodajemy po 1 jajku i miksujemy. Wlewamy ekstrakt i miksujemy do połączenia składników. Mąkę mieszamy z sodą, dodajemy do ciasta i mieszamy. Na końcu wsypujemy czekoladę i mieszamy. Łyżką lub małą łyżką do lodów wykładamy ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 15 minut w 180 stopniach.