Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
obie mąki łączymy z proszkiem do pieczenia z masłem cukrem dodajemy żółtka wyrabiamy ciasto do 1/2 ciasta dodajemy kakao ciasteczka wyciskamy przez maszynkę dajemy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia pieczemy w 190 st na złoty kolor około 12 minut