Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące ciasteczka pod bezową pianką
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1743
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 43
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1743
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 43
Składniki
Wszystkie składniki razem zagnieść na twarde ciasto ,brać po kawałku i roplaszczać rękami na małe placki ,kłaść na natłuszczoną blachę na wierzch położyć łyżkę pianki i piec w150 stopniach ok. 30 minut,do ciastek można też dodać kawałki czekolady.Życzę smacznego
pianka bezowa:białka ubić na sztywno dodać cukier i syrop klonowy