Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są pyszne i kruche, a do tego zdrowe i pełne błonnika. Długo zachowują świeżość. To idealna przekąska w pracy lub w szkole.
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105449
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 86
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4549
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 28
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105449
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 86
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4549
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 28
Składniki
Wykonanie: Margarynę rozpuścić z cukrem , przestudzić, wbić jajka i dokładnie wymieszać. Następnie dodawać stopniowo pozostałe składniki, ciągle mieszają łyżką (możemy również dodać suszone owoce). Formować ręką kulki (wielkość dowolna) spłaszczyć i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 180-200 stopni przez 20 minut. Ciasteczka są smaczne i super dietetyczne.