Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są pyszne i kruche, a do tego zdrowe i pełne błonnika. Długo zachowują świeżość. To idealna przekąska w pracy lub w szkole.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Składniki
Wykonanie: Margarynę rozpuścić z cukrem , przestudzić, wbić jajka i dokładnie wymieszać. Następnie dodawać stopniowo pozostałe składniki, ciągle mieszają łyżką (możemy również dodać suszone owoce). Formować ręką kulki (wielkość dowolna) spłaszczyć i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 180-200 stopni przez 20 minut. Ciasteczka są smaczne i super dietetyczne.