Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym przepisem poradzą sobie nawet dzieci. Jedne z najprostszych i najszybszych do przygotowania ciasteczek. Idealnie sprawdzą się na przyjęcia oraz na co dzień, jako dodatek do kawy. Koniecznie wypróbujcie ten przepis.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 140
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 244
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 140
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 244
Składniki
Herbatniki przerzucamy do miski i rozbijamy przy użyciu łyżki kuchennej. Możemy również przesypać je do woreczka i robić wałkiem lub tłuczkiem.
Do drugiej miski wkładamy margarynę, przesypujemy cukier puder. Składniki blendujemy na gładki krem. Dodajemy herbatniki, kakao i bakalie. Wszystko razem mieszamy.
Z gotowej masy formujemy dłońmi małe kulki, które następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe ziemniaczki wstawiamy na około godzinę do lodówki.