Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym przepisem poradzą sobie nawet dzieci. Jedne z najprostszych i najszybszych do przygotowania ciasteczek. Idealnie sprawdzą się na przyjęcia oraz na co dzień, jako dodatek do kawy. Koniecznie wypróbujcie ten przepis.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 174
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 174
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Herbatniki przerzucamy do miski i rozbijamy przy użyciu łyżki kuchennej. Możemy również przesypać je do woreczka i robić wałkiem lub tłuczkiem.
Do drugiej miski wkładamy margarynę, przesypujemy cukier puder. Składniki blendujemy na gładki krem. Dodajemy herbatniki, kakao i bakalie. Wszystko razem mieszamy.
Z gotowej masy formujemy dłońmi małe kulki, które następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe ziemniaczki wstawiamy na około godzinę do lodówki.