Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym przepisem poradzą sobie nawet dzieci. Jedne z najprostszych i najszybszych do przygotowania ciasteczek. Idealnie sprawdzą się na przyjęcia oraz na co dzień, jako dodatek do kawy. Koniecznie wypróbujcie ten przepis.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326449
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16859
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326449
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16859
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Składniki
Herbatniki przerzucamy do miski i rozbijamy przy użyciu łyżki kuchennej. Możemy również przesypać je do woreczka i robić wałkiem lub tłuczkiem.
Do drugiej miski wkładamy margarynę, przesypujemy cukier puder. Składniki blendujemy na gładki krem. Dodajemy herbatniki, kakao i bakalie. Wszystko razem mieszamy.
Z gotowej masy formujemy dłońmi małe kulki, które następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe ziemniaczki wstawiamy na około godzinę do lodówki.