Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym przepisem poradzą sobie nawet dzieci. Jedne z najprostszych i najszybszych do przygotowania ciasteczek. Idealnie sprawdzą się na przyjęcia oraz na co dzień, jako dodatek do kawy. Koniecznie wypróbujcie ten przepis.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Herbatniki przerzucamy do miski i rozbijamy przy użyciu łyżki kuchennej. Możemy również przesypać je do woreczka i robić wałkiem lub tłuczkiem.
Do drugiej miski wkładamy margarynę, przesypujemy cukier puder. Składniki blendujemy na gładki krem. Dodajemy herbatniki, kakao i bakalie. Wszystko razem mieszamy.
Z gotowej masy formujemy dłońmi małe kulki, które następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe ziemniaczki wstawiamy na około godzinę do lodówki.