Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przekładać masami. Bardzo łatwe w wykonaniu i pyszne.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 969
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 969
Składniki
Zarobić ciasto, włożyć do lodówki na 1 godzinę. Wałkować na stolnicy. Wykrawać kółka literatką i maczać w roztrzepanym białku. Po wierzchu posypać cukrem kryształem. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez około 15 minut.