Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe delicje niczym nie odstające od tych ze sklepu.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 947
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 947
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Składniki
Galaretkę o dowolnym smaku rozpuszczamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wylewamy ją na płaskie talerze i wstawiamy do lodówki, aby zastygłą.
Biszkopty rozkładamy na blacie (płaską stroną ciastka do góry). Kieliszkiem wycinamy z galaretki kółka i układamy je na biszkoptach.
Polewę rozgrzewamy w ciepłej wodzie i polewamy nią wszystkie ciastka. Całość wstawiamy do lodówki na około 30 minut.