Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintne ciasteczka do kawy.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 37
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7374
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154910
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 514
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 37
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7374
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154910
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 514
Składniki
Wykonanie ciasta: Masło schłodzić w lodówce, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wymieszać z resztą składników, wyrobić ciasto i włożyć do lodówki na noc. Schłodzone ciasto rozwałkować, pokroić w klawisze. Następnie posmarować lukrem i piec w temperaturze 150 stopni przez 15 minut. Wykonanie lukru: Cukier puder utrzeć dokładnie z białkami do odpowiedniej gęstości, nadającej się do lukrowania.