Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was coś fajnego, niedrogiego a co najważniejsze szybkiego w przygotowaniu, myślę że przepis przypadnie wam do gustu
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Oddzielić białka od żółtek, następnie białka ubić ze szczyptą soli a po ubiciu piany dodawać po łyżce cukru i nadal ubijać. Po ubiciu piany dodać dowolny aromat oraz sok z cytryny
Do ubitej piany wsypać wiórki i wymieszać do połączenia się składników
Z masy kokosowej uformować dowolne ciasteczka i wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 170 stopni piec przez 20 - 25 minut do ładnego zarumienienia
Przygotowane świetnie nadadzą się do kawy i nie tylko