Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchutkie ciasteczka przykryte bezową skorupką. Ekspresowe w przygotowaniu. Idealne do kawy lub kubka pełnego mleka
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1719
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7390
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2894
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1719
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7390
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2894
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto jak na kruche, rozwałkuj na ok 2 cm. Foremką wytnij ciastka.
Białko ubijaj stopniowo dodając cukier puder.
Każde ciasteczko przykryj białkiem. Piecz w temp. 160 - 180 stopni ok. 20 minut.