Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka z masła orzechowego.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5301
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17439
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 583
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5301
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17439
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 583
Składniki
1.Do miski wrzuć cukier trzcinowy, cukier waniliowy, masło, masło orzechowe, jajko, mleko. 2.Miksuj aż do momentu połączenia wszystkich składników. 3.Dodaj ciasta proszek do pieczenia i mąkę. 4.Miksuj przez 1 min. 5.Dodaj pokruszoną czekoladę i wymieszaj. 5.Dodaj pokruszoną czekoladę do ciasta 6.Włóż do piekarnika nagrzanego do 180 stopni piecz przez około 15-20 minut. Gotowe!!!