Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciastka z pieprzem i orzechami"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 113
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 79
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 113
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 79
Składniki
Z podanych składników zarabiamy ciasto i na godzinę wkładamy do lodówki. Wałkujemy na grubość 0,5 cm i wycinamy ciasteczka o dowolnym kształcie. Pieczemy 12-15 minut w temperaturze 200oC. Zimne najlepiej zamknąć w metalowej puszcze na parę dni, a potem się nimi rozkoszować.
<strong>ekspert Rewii Radzi Hanna Szymkiewicz – doświadczona mistrzyni kulinarna</strong>Źródło: Rewia