Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na każdy stopień głodności!
blacha, nóż do krojenia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 62
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 236
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 242
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2431
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 62
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 236
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 242
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2431
Składniki
Nagrzej piekarnik do 200°C. Przekrój bułkę wzdłuż. Połóż na niej ser i wędlinę.
Wstaw zapiekankę do piekarnika na ok. 13 minut. Pokrój paprykę.
Wyjmij zapiekankę z piekarnika. Udekoruj papryką i sosem, i wcinaj. Smacznego!