Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciastko francuskie z brzoskwinią i serem.bardzo proste i szybkie.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
ser mieszamy z cukrem,żółtkiem i odrobiną syropu.
połówki brzoskwiń dzielimy jeszcze na pół.z ciasta wycinamy kwadraty nieco większe od części brzoskwiń.nakładamy łyżeczką ser i owoc,przykrywamy drugim ponacinanym kwadratem lekko dociskając.
pieczemy na blasze w 180st około 15minut.