Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pożywne ciasto bananowe to idealny pomysł na szybki, tani deser :) Pachnie obłędnie i jeszcze lepiej smakuje. Jesienią przygotowuję go często i chętnie.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Składniki
Nastawić piekarnik na 180 stopni. Mąkę, sodę, proszek i cynamon przesiać. Banany zmiksować na gładkie pure. Miękkie masło zmiksować z cukrem na puszystą masę. Dodać jajka nie przerywając miksowania. Dodać zmiksowane banany i mleko. Cały czas miksując dodać mąkę z dodatkami. Dosypać rodzynki i wymieszać. Przelać do podłużnej formy wyłożonej papierem do pieczenia i piec około 1 godziny do suchego patyczka.