Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, apetyczna i zdrowe ciasto które można jeść bez wyrzutów sumienia. Polecam przepis.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 138
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31316
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 418
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 138
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31316
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 418
Składniki
Płatki owsiane zmielić blenderem na mąkę lub bardzo drobne kawałki. Banany obrać i rozgnieść na papkę. Dodać jajka i miód, zmiksować.
Następnie dodać zmielone płatki owsiane, proszek do pieczenia, cynamon i olej kokosowy. Zmiksować do momentu połączenia się składników.
Foremkę o wymiarach 9 cm x 23 cm wyłożyć papierem do pieczenia i przełożyć ciasto. Piec 35 minut w temperaturze 180 stopni.