Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja mocno kakaowa, taki bananowy murzynek. Zawsze się udaje, ciasto jest pulchne, mięciutkie i smakowite.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4450
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34299
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2015
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113703
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4450
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34299
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2015
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113703
Składniki
Odmierzamy suche składniki: mąkę, kakao, cukier, cukier z wanilią, sodę, proszek i cynamon. Mieszamy do połączenia składników
W osobnej misce za pomocą widelca rozgniatamy na miazgę banany, dodajemy jajka i olej. Mieszamy
Suche składniki mieszamy ze składnikami mokrymi
Ciasto przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia ( 12 x 25 cm)
Pieczemy ok 60 min w 180 stopniach góra dół
Po upieczeniu wyjmujemy z piekarnika i studzimy w foremce.