Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste i smaczne ciasto bez użycia miksera i z małą zawartością cukru :)
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2292
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 359
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 48
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 206
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2292
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 359
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 48
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 206
Składniki
Mąkę przesiać z proszkiem,sodą i solą.Dodać cukier,posiekane migdały i żurawinę.Wymieszać.Dodać masło i zagnieść .Ciasto będzie bardzo suche,w formie grudek.
Banany obrać ze skóry i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,dodać do nich jajka i dokładnie rozmieszać widelcem. Masę bananową wymieszać dokładnie z ciastem i wylać do formy. Piec w temp. 180 st ok 60-70 min (do suchego patyczka) Smacznego:)