Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie ciasto bez pieczenia lekkie i orzeźwiające idealne do popołudniowej kawki .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10335
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12776
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4538
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10335
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12776
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4538
Składniki
Jabłka obierz i zetrzyj na grubej tarce , przełóż do garnka podłej wodą i upraż , pod koniec prażenia dodaj suche galaretki u mieszaj do rozpuszczenia odstaw do lekkiego stężenia .
Galaretki borówkowe przygotuj według przepisu na opakowaniu zostaw do lekkiego stężenia . Kiedy galaretki będą stężałe , ubij śmietanę na sztywno dodaj galaretki i wymieszaj do połączenia .
Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż folią aluminiową i ułóż warstwę herbatników , wyłóż masę jabłkową i kolejną warstwę herbatników , na wierzch wyłóż masę śmietanową . Wierzch posyp wiórkami kokosowymi Ciasto wstaw do lodówki najlepiej na całą noc .