Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie orzechowe ciasto bądź jako jedna z warstw do tortu :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21898
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 150
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 337
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 454
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21898
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 150
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 337
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 454
Składniki
Białka jaja ubić na sztywno z cukrem. Dodać mielone orzechy i delikatnie wymieszać łyżką. Okrągłą formę wyłożyć papierem do pieczenia, posmarować olejem i dokładnie wysypać resztą orzechów. Piec 5 min w 180°C, a następnie 60 min w 120°C. Smacznego !