Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie orzechowe ciasto bądź jako jedna z warstw do tortu :)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Białka jaja ubić na sztywno z cukrem. Dodać mielone orzechy i delikatnie wymieszać łyżką. Okrągłą formę wyłożyć papierem do pieczenia, posmarować olejem i dokładnie wysypać resztą orzechów. Piec 5 min w 180°C, a następnie 60 min w 120°C. Smacznego !