Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i smaczne ciasto ucierane. Biała czekolada i porzeczki to zawsze dobre połączenie.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2932
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154588
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 387
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2932
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154588
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 387
Składniki
Torownica 22 cm, spód wyłożony papierem do pieczenia. W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę z masłem, przestudzić. Jajka ubić z cukrem, wymieszać z masą czekoladową i mąką z proszkiem. Ciasto przelać do tortownicy. Posypać porzeczkami. Piec w 175 C ok. 50 minut.