Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i smaczne ciasto ucierane. Biała czekolada i porzeczki to zawsze dobre połączenie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4979
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13457
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5851
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7562
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4979
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13457
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5851
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7562
Składniki
Torownica 22 cm, spód wyłożony papierem do pieczenia. W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę z masłem, przestudzić. Jajka ubić z cukrem, wymieszać z masą czekoladową i mąką z proszkiem. Ciasto przelać do tortownicy. Posypać porzeczkami. Piec w 175 C ok. 50 minut.