Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sama słodycz i ta galaretka pyszna! Kto się mu nie oprze ;))
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3363
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34189
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1407
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113626
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3363
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34189
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1407
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113626
Składniki
Biszkopt: Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę. Wsypujemy pozostałe składniki i mieszamy. Pieczemy do 15 minut w 180 stopniach na blaszce o wymiarze 25/36. Masa adwokat: Galaretkę rozpuszczamy we wrzątku. Śmietankę ubijamy i do ubitej dajemy tężejącą galaretkę. Mieszamy. Wlewamy adwokat, mieszamy.
Masa krówkowa: Masło ucieramy z kajmakiem. Przełożenie: Połowa biszkopta- masa adwokat- ciastka biała dama odciąć biszkopt górny i pozostawić jedną połówkę z kremem i dać kremem w górę- kajmak- herbatniki- kajmak- biszkopt- galaretka owoce leśne rozpuszczona w mniejszej ilości niż na opakowaniu napisane