Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sama słodycz i ta galaretka pyszna! Kto się mu nie oprze ;))
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2160
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 223
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2160
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 223
Składniki
Biszkopt: Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę. Wsypujemy pozostałe składniki i mieszamy. Pieczemy do 15 minut w 180 stopniach na blaszce o wymiarze 25/36. Masa adwokat: Galaretkę rozpuszczamy we wrzątku. Śmietankę ubijamy i do ubitej dajemy tężejącą galaretkę. Mieszamy. Wlewamy adwokat, mieszamy.
Masa krówkowa: Masło ucieramy z kajmakiem. Przełożenie: Połowa biszkopta- masa adwokat- ciastka biała dama odciąć biszkopt górny i pozostawić jedną połówkę z kremem i dać kremem w górę- kajmak- herbatniki- kajmak- biszkopt- galaretka owoce leśne rozpuszczona w mniejszej ilości niż na opakowaniu napisane