Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4536
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6964
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4536
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6964
Składniki
Jajka ubić z cukrem ,dodać olej i 4 łyżki wody i chwilę jeszcze ubijać.Dodać mąkę ,proszek do pieczenia ,wymieszać.Ciasto wylać na blaszkę o wymiarach 24/36 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą.Na ciasto wyłożyć opłukane i osączone jagody.Piec w temp.180-200 stopni.Ciepłe po upieczeniu posypać cukrem pudrem