Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29129
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2211
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29129
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2211
Składniki
Jajka ubić z cukrem ,dodać olej i 4 łyżki wody i chwilę jeszcze ubijać.Dodać mąkę ,proszek do pieczenia ,wymieszać.Ciasto wylać na blaszkę o wymiarach 24/36 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą.Na ciasto wyłożyć opłukane i osączone jagody.Piec w temp.180-200 stopni.Ciepłe po upieczeniu posypać cukrem pudrem