Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma przy nim dużo pracy a bardzo dobre:)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2427
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1887
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2427
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1887
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jaj.
Biszkopt przekroić wzdłuż.
Masa: Margarynę utrzeć na puch, dodać cukier puder, mleko w proszku i serki homogenizowane.
Połowę masy wyłożyć na biszkopt, ułożyć na nim biszkopty okrągłe, nasączyć dosyć mocno kawą cappuccino. Przykryć druga połową biszkopty, druga część masy, biszkopty mocno nasączone(mogą być nawet lekko wilgotne), posypać ładnie kakao
Smacznego!!!